Sanne Koster

Interieurontwerpster
Robeerst Interieurs > Over ons > Sanne Koster

© Marieke Viergever | Robeerst Interieurs

ik vind het altijd erg leuk wanneer klanten terug in de winkel komen om met een grote glimlach het eindresultaat te laten zien. Ze zijn oprecht blij met het interieur

Over

Sanne Koster .

In mijn vrije tijd ga ik graag met vriendinnen op stap. Ik geniet ervan om samen nieuwe restaurantjes te ontdekken, lekker borrelen in een trendy café of gewoon te slenteren door leuke straatjes in de binnenstad.

Ik ga ook graag samen op vakantie naar mijn favoriete bestemmingen: Griekenland of Spanje. Ik vind het heerlijk om daarnaartoe te gaan en te genieten van het heerlijke eten, de gezellige dorpjes en natuurlijk van de Middellandse zee.

Favoriete bestemming van Sanne
Aikon Lounge Design On Stock
Wat ik zou willen in

mijn eigen interieur .

De Aikon Lounge van Design on Stock is zonder twijfel mijn favoriet!

Ik vind het een hele mooie, strakke bank die lekker zit. Je kunt hier heel veel originele en mooie composities mee maken.

 

Ik ben in 2019 als stagiair bij Robeerst Interieurs aan de slag gegaan en na mijn stage ben ik hier blijven werken. De sfeer is hier heel goed en we werken goed samen in een klein en hecht team. We blijven van elkaar leren en dat vind ik erg fijn.

Zo heb ik in de korte tijd dat ik hier werk al heel veel geleerd, over advies geven, kleurcombinaties en de verschillende merken die wij in het assortiment hebben.

Maar het leukste vind ik toch het contact met de klanten en de mogelijkheid om ze te helpen wanneer ze er zelf even niet meer uit komen. Bijvoorbeeld door advies te geven, het uitwerken van een ontwerp of een 3d-tekening maken.

Contact Info

telefoon : +31 (0) 73 – 6101030
e-mail : info@robeerst-interieurs.nl

Chris Robeerst

Chris Robeerst

Eigenaar /
Interieurontwerper
Portret Regien

Regien Robeerst

Mede-eigenaar /
administratie
Portret Alletta

Alletta Hoeree

Allround medewerkster
Melissa Wolfs

Melissa Wolfs

Interieurontwerpster