Leolux Flint voor een beeldschone prijs

Robeerst Interieurs > Actie: Leolux Flint voor een beeldschone prijs

© LEOLUX

Leolux Flint - een échte eyecatcher

Flint is een programma met een vormentaal die altijd aanspreekt. De organische vormen van de zittingen en de armdelen geven een vriendelijke uitstraling, die wordt versterkt door de royale losse zitkussens. Flint is één brok energie, een design dat op eigen kracht zijn plek in de kamer opeist en dat voor een beeldschone prijs!

2,5 zits al vanaf €3195,00

Tijdelijke actie: Bij Robeerst bieden we de Leolux Flint 2,5 zits bank nu voor een aantrekkelijke prijs aan. Profiteer van deze promotieprijs!

Bezoek onze Showroom in Den Bosch voor een advies op maar of neem contact op met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

veelzijdige bank Flint van Leolux
Leolux flint eyecatcher

Organische en vriendelijke vormen .

Flint’s veelzijdige programma bestaat uit banken, divans en aanbouwelementen die zo zijn geconstrueerd dat ze zowel grote als kleine opstellingen mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan een hoek van 90 graden of een spannende schuine combinatie. Flint’s organische vormen en royale losse zitkussens geven het design een vriendelijke en energieke uitstraling, perfect voor elk interieur.

Leolux Flint - eindeloze mogelijkheden

Ervaar zelf de subtiele rondingen en functionele schoonheid van Flint. Creëer de perfecte opstelling voor jouw interieur en geniet van het unieke design dat op eigen kracht zijn plek in de kamer opeist. De Leolux Flint biedt een breed scala aan mogelijkheden om het ontwerp volledig naar eigen wens samen te stellen.

Profiteer snel van de Leolux Flint actie

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. Of bezoek onze showroom in Den Bosch om de mogelijkheden te bespreken.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actievoorwaarden:

Deze actie loopt tot eind mei 2023.
Deze actie geldt niet in combinatie met andere kortingsacties.