Interieur advies

Interieur advies

Zowel aan bedrijven als particulieren geven we een totaaladvies voor het totale interieur
Robeerst Interieurs > Interieur advies

© Robeerst Interieurs 

Robeerst Interieurs > Interieur advies

Het inrichten van een huis is niet altijd even gemakkelijk. Misschien weet je wel ongeveer hoe je het wilt hebben maar pakt het in de praktijk heel anders uit. Onze specialisten helpen je graag met het opstellen van een persoonlijk interieurontwerp in Den Bosch en omgeving. Tijdens een kort ‘interview’ luisteren we naar jouw wensen en zoeken we naar de ultieme oplossing zodat we tot een passend voorstel of meerdere voorstellen kunnen komen. We maken een (digitale) tekening die we uitwerken tot een plan van aanpak waar we allemaal enthousiast van worden. Hierbij houden we rekening met materialen, kleuren, mooie combinaties en uiteraard jouw budget. Daarbij gaat het ons voornamelijk om de grote lijnen, jij maakt jouw eigen ‘identiteit’ af met bijpassende accessoires.

We komen graag bij jou op locatie kijken. Dat praat gemakkelijker en zo kunnen we goed anticiperen op jouw wensen en jouw interieur. Een oriënterend gesprek is bovendien altijd gratis. Ons eigen team kan het voorstel, indien gewenst, vervolgens voor jou in jouw huis realiseren.

Een interieurontwerp brengt mogelijk wel kosten met zich mee. Dit is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. Indien het ontwerp resulteert in een aankoop dan worden de gemaakte kosten gecrediteerd.

Indelingsplan

De basis voor een harmonieus interieur is een goed indelingsplan. Dit is essentieel om een sterke basis te legen. Denkend aan de logische looproutes door de ruimtes, lichtinval, afmetingen, materialen en kleurgebruik. Vaak is het lastig om voor jezelf een goed plan te maken en is juist de hulp van een specialist welkom. Deze start met een frisse blik en komt met verrassende en niet altijd voor de hand liggende ideeën. Het indelingsplan wordt voor je uitgewerkt op een schaal 1:20 tekening of een 3D ontwerp, zodat je de nieuwe indeling echt al kan ervaren.

Kleuradvies

Mis je kleur in jouw inrichting of komt de sfeer die je voor ogen had niet goed tot uiting? Kleur kan erg bepalend zijn voor jouw interieur. Tijdens een persoonlijk kleuradvies laat één van onze specialisten je graag zien wat het effect van een bepaalde kleur kan zijn en welke kleuren je beter wel en niet kunt combineren.

Misschien is het al voldoende om jouw bank opnieuw te laten stofferen en andere raambekleding te kiezen of misschien kun je beter voor een complete make-over gaan. Ontdek het tijdens ons kleuradvies. Wij vertellen je eerlijk wat we vinden, zonder verplichtingen.

Raambekleding

Iedereen wil zich thuis voelen in zijn huis. Daar is juist raambekleding een belangrijk onderdeel in. Het bepaalt voor een groot deel de privacy die jij ervaart. Je heeft met Robeerst Interieurs een specialist in huis. Wij kennen de varianten en modellen. Ook kijken we naar wat technisch wel of niet mogelijk is. En indien nodig zoeken wij naar alternatieven.

Als je in raambekleding investeert, wil je immers dat het een kloppend geheel wordt. In onze showroom zijn echt alle voorbeelden van raambekleding aanwezig.

Lichtplan

Sfeerlicht of functioneel licht, spots of vloerlampen, welke samenstelling zorgt er nu voor dat je precies in de ene hoek genoeg licht heeft om te werken en ergens anders weer het juiste sfeerlicht creëert? Ook op het gebied van verlichting kun je daarom rekenen op onze adviseurs. Wij gaan graag met jou om tafel om een lichtplan op maat te ontwerpen. Wat je doet, op welk gedeelte van de dag en jouw smaak bepalen het soort licht en de soort lamp. Hierin kunnen we een enkele kamer meenemen of jouw complete huis, net wat jij wenst.

Ons advies is altijd vrijblijvend, je bent niet verplicht het ook daadwerkelijk uit te voeren. Neem contact op met onze specialisten om een afspraak bij jou thuis in te plannen of breng een bezoek aan onze showroom.

Vraag een vrijblijvend advies aan

Waar kunnen wij jou in adviseren?