Over ons

Robeerst Interieurs

Robeerst Interieurs 

Juist je eigen identiteit maakt je huis af. Wij weten dat als geen ander. Vanaf een fantastische locatie in hartje Den Bosch met mooie designmerken en een zeer persoonlijke sfeer bieden wij jou de oplossing die bij jou past.

De naam Robeerst is een bekende en gerenommeerde naam in de omgeving en geeft ook daarmee een vertrouwd gevoel.

Showroom Robeerst Interieurs
Onze

Woonwinkel .

Je vindt onze woonwinkel in hartje Den Bosch. Ruim 700m2 aan inspiratie met verschillende bijzondere interieursettings. Loop gerust binnen om ons verrassende aanbod te bekijken of je persoonlijk te laten adviseren.

Je kunt ook elke zondag in onze showroom terecht. Wij zijn dan geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Houd onze website daarnaast in de gaten om te controleren wanneer er aangepaste openingstijden zijn. Via onze nieuwsbrief houden we je hier ook graag over op de hoogte.

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag13:00 - 17:00
Samenwerken

Robeerst Interieurs staat altijd open voor samenwerking. Ben je een professional of collega, een binnenhuisarchitect of stylist, en heb je een bijzondere aanvraag? Neem dan contact met ons op voor speciale afspraken, zoals voor het gezamenlijk inkopen van producten. We werken graag samen met andere professionals en vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Alles onder één dak

Bij Robeerst vind je bovendien alles onder één dak. We werken namelijk nauw samen met verschillende professionals die aan de interieurbranche verwant zijn. Dankzij een groot netwerk kunnen we je uitgebreid adviseren en aanbevelen over meerdere facetten die komen kijken bij het realiseren van een interieur. Stuur jouw aanvraag voor een project, van directiekantoor tot bedrijfskantine, groot of klein, dan ook gerust naar ons door. Wij nemen vervolgens contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over ons impressie showroom
Over ons impressie showroom