Nationale en Internationale Topmerken

bij Robeerst Interieurs

We doen ons uiterste best om voor jou de mooiste, meest comfortabele en bijzondere meubelen en accessoires uit te zoeken. Hiervoor bezoeken we regelmatig bekende beurzen in binnen- en buitenland. Om je een indruk te geven van de merken die we in onze woonwinkel verkopen, vind je hieronder een beknopt overzicht.

Pastoe logo
A

Arper

B

Brink & Campman

D

D-Tec

Designhouse Stockholm

E
F

Fatboy

Fermob

Functionals

G

Gelderland

Giellesse

Guax

H
I

IXXI

J

Jasmin Djerzic

Jess

K

KFF

Kristalia

Kvadrat

L

Label

Lapalma

Leff

Linteloo

M

Metaform

Molinari

Monasch

Montis

N

Nimbus

P

Perletta

Pode

Pulpo

Q

Quasar

R

Raaf

T

Tivoli Audio

Tonone

U
V

Van Besouw

Van Rossum

Vanmokum

W

Wind

X
Y
Z

Heb je ergens anders iets gezien en ben je benieuwd of wij het kunnen leveren? Geen vraag is ons te gek, we gaan er graag voor je achteraan. Breng ons een bezoek of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze deskundige medewerkers kennen de merken door en door en informeren je graag.

Leolux bank Bellice

Leolux

Bellice

Zonder enige twijfel is Bellice een van de meest complete Leolux programma’s ooit. En het meest intelligent ontworpen tegelijkertijd. Want Bellice is volledig modulair opgebouwd zonder dat het zichtbaar is.

Arco Base Oval bij Robeerst Interieurs

Arco

Base Oval

Deze robuuste, no-nonsense tafel – een echt basisstuk – is gemaakt van hout uit de buurt van de Arco fabriek, in combinatie met beton; duurzame materialen die tegen een stootje kunnen.

Studio Henk

Co Lounge

De Co Lounge Chair is een comfortable fauteuil die is gemaakt voor luie zondagmiddagen. Het minimalistische frame – gebaseerd op het eenvoudige ontwerp van de Co Chair – geeft de Co Lounge Chair een lichte uitstraling. Zachte zitkussens zorgen er tegelijkertijd voor dat je urenlang in de Co Lounge Chair kunt zitten.