Eerbetoon aan Gerard van den Berg: 55 jaar vakmanschap!

(c)Pilat & Pilat | Robeerst Interieurs

Gerard van den Berg

55 jaar designer

Dit najaar zetten we Gerard van den Berg in het zonnetje vanwege zijn 55 jaar in de designmeubelindustrie! Sinds zijn eerste stoelontwerp in 1968 voor de meubelfabriek van zijn vader in Hellevoetssluis, heeft Gerard met zijn kenmerkende ontwerpstijl, gevoel voor comfort en oog voor materiaal, een blijvende impact gemaakt.

Label promo Gerard van den Berg

Koop 5 eetkamerstoelen en krijg er 1 gratis!

Eetkamerstoel mali Collectie Label vandenberg

Iconische Designs

Gerard heeft in de loop der jaren voor diverse internationaal bekende merken ontworpen. Om zijn vakmanschap te vieren, belichten wij dit najaar enkele van zijn iconische eetkamerstoelen die verkrijgbaar zijn in onze collectie: de elegante Chief en Chief Low, de comfortabele Mali en Cocoon Dining, en de stijlvolle Gabon en Cocoon Bistro. Deze ontwerpen zijn niet alleen tijdloos maar ook perfecte toevoegingen aan jouw unieke interieurontwerp.

Speciale Actie: 5+1 Gratis!

Om dit vakmanschap te vieren, hebben we een speciale actie voor jou: koop 5 eetkamerstoelen en krijg er 1 gratis! Deze promotie is geldig van 6 oktober t/m 31 december 2023. Let op, je dient 6 stoelen van dezelfde uitvoering, stof/leersoorten en kleur te bestellen om van deze aanbieding te profiteren.

Bezoek onze showroom

Ontdek de meesterwerken van Gerard bij Robeerst Interieurs in ‘s-Hertogenbosch. Ervaar het comfort en de stijl van zijn stoelen en profiteer van onze speciale actie!

Geniet van de actie op de iconische designs van Gerard van den Berg bij Robeerst Interieurs!

Deze actie is verlopen

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief