LABEL VANDENBERG Mali & Hidde Actie 2024

(c) Robeerst Interieurs

Maak van je huis een thuis met LABEL VANDENBERG

Bij LABEL VANDENBERG draait alles om de kunst van het creëren van unieke ontwerpen die hun pure, eenvoudige vorm behouden – vanaf de eerste schets tot de uiteindelijke productie. De designers geven hier op hun eigen manier invulling aan, en ieder stuk is net zo bijzonder als het merk zelf. Maak nu kennis met onze speciale actie voor 2024, waarin de eetkamerstoel Mali en de draaifauteuil Hidde in de leersoorten Skora en Bovino extra aantrekkelijk zijn geprijsd. Deze actie loopt tot en met 31 december 2024, dus mis deze uitgelezen kans niet!

Eetkamer met houten tafel en bruine leren stoelen Mali van LABEL Vandenberg, ingericht met decoratieve vazen en een groene tuin op de achtergrond

Mali eetkamerstoel: Perfecte vorm en functie

De Mali eetkamerstoel, uitgevoerd in leersoort Skora of Bovino, combineert esthetiek met ongeëvenaard comfort: het standaard onderstel komt in Black Grey of RVS, afhankelijk van jouw interieurwensen. Wat maakt Mali zo bijzonder? De losse rugleuning die met je meebeweegt. Deze is geïnspireerd op de welbekende inklapbare campingstoel met een matje in de rug. Net zoals bij die stoel, zorgt dit matje voor comfort zonder poespas. Dit kenmerk wordt prachtig verwoord door de designer Gerard van den Berg: “Meer heb je eigenlijk niet nodig voor comfort.”

Hidde draaifauteuil: Omringd door luxe

Net zoals de Mali, is de Hidde draaifauteuil beschikbaar in de leersoorten Skora of Bovino. Het standaard onderstel in Black Grey zorgt voor een moderne uitstraling. Hidde is ontworpen om je te omarmen zoals een grote baseballhandschoen dat doet. Gerard van den Berg vertelt over zijn meesterwerk: “Hij wil je opvangen, vasthouden en koesteren en ja… hij past als een handschoen. Ga maar eens zitten en ervaar het zelf.”

Onze showroom is de perfecte plek om deze unieke actie zelf te ontdekken

Laat je Inspireren

Neem de tijd om langs te komen en je te laten inspireren door onze uitgebreide collectie. Onze experts staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte stukken voor jouw interieur. Profiteer nu van deze exclusieve actie en maak je huis nog mooier en comfortabeler met de ontwerpen van LABEL VANDENBERG.

Vraag jouw speciale prijs

Mis deze kans niet om de luxueuze Mali en Hidde aan je interieur toe te voegen voor een extra aantrekkelijke prijs. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en prijzen? Kom langs in onze showroom. Onze experts staan klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Samen zorgen we ervoor dat jouw interieur een stijlvol en comfortabel thuis wordt.

Looptijd van de actie: Tot en met 31 december 2024