Arco

Producten voor het leven

© Marieke Viergever | Robeerst Interieurs 

Arco Collectie

Design van eigen bodem

De Arco collectie bij Robeerst  Interieurs bestaat uit  diverse tafels, stoelen, banken en kleinmeubelen.
Hoewel de stijl van Arco herkenbaar is, streven zij er keer op keer naar om meubels te ontwerpen, ontwikkelen en produceren die vernieuwend zijn.
Het vernieuwende is terug te vinden in vorm, materiaal combinatie, techniek en vakmanschap.

Tafel

slim .

Aan de basis van de ‘onmogelijk ogende’ Slim tafel staat een innovatieve sandwich constructie van staal en honingraad.

Bertjan zei daarover: “Sommigen zullen de Slim Table als namaak of niet echt opvatten, maar hij is juist heel oprecht en puur. Alle materialen zijn op een zo eerlijk mogelijke manier toegepast: metaal voor een sterke constructie en hout voor de tactiliteit en een aantrekkelijke buitenkant. Zonder innovatie is minimalisme een doodlopend pad”.

Arco Slim tafel bij Robeerst Interieurs
Arco Close bank bij Robeerst Interieurs
Bank

Close .

Om de stoel Close aan te vullen rondom de eettafel ontwierp de IJslandse designer Gudmundur Ludvik de Close Bench. Het ontwerp straalt lichtheid en eenvoud uit: de geometrische lijnen van de buitenzijde steken mooi af bij het organisch gevormde zitgedeelte.
Doordat de zitting iets onder de rug uitkomt, wordt de tweedeling tussen rug en zitting benadrukt.

De comfortabele bank is als twee-, drie- en vierzitsbank verkrijgbaar.

Het onderstel is beschikbaar in hout of staal. De Close Bench komt goed tot zijn recht aan de eettafel of in de zitkamer. Daarnaast is de bank een blikvanger in zakelijke ruimtes als kantoren, lounges of restaurants.

Tafel

Kami .

De Kami is een houten modulaire design tafel die is ontworpen om met gemak en naar wens te configureren, waarbij eindeloos in lengte geschakeld kan worden in verschillende uitvoeringen. Van een kleine intieme setting tot een grote blikvanger in een vergader- en boardroom omgeving.

De volledig houten design tafel is beschikbaar in een ronde of ovale vorm voor zowel het blad als de kolom(men).

De moderne tafel brengt een duurzaam ontwerp en organische vormen samen tot een tijdloos design voor de woon- en werkomgeving.

Arco Kami Designtafel
Arco Pivot kast
Kastje

Pivot .

Pivot is een speels, massief houten kastje op hoge poten met twee laden. Het vernieuwende van dit kastje is dat de laden kunnen scharnieren, waardoor ze gelijktijdig toegankelijk zijn.

Een verrassend kastje, dat bij uitstek geschikt is voor het opbergen van kleine rondslingerende voorwerpen en dagelijkse benodigdheden en ook uitstekend dienst kan doen als wandtafel.

Bovenop de wandtafel kun je kwijt wat je graag wilt laten zien en in de twee lades berg je op wat je uit het zicht wilt hebben. De Pivot past daarmee perfect in een woonkamer, maar ook in een slaapkamer of garderobe misstaat dit ontwerp van Raw Edges niet.

Tafel

Joist .

Door de ronde vorm is Joist een gezelligheidstafel: iedereen kan elkaar zien.

De centrale steunkolom is gemaakt van gegoten aluminium. Met het creëren van de unieke kleine ribben van de steunkolom heeft de ambachtelijke gieterij definitief de grenzen overschreden van wat mogelijk is in zandgieten.

De tafel kan volledig worden gedemonteerd zodat de elementen kunnen worden gerecycled. In de loop van de tijd is het ook mogelijk om het massief houten blad en de steunkolom op te knappen.

Arco Tafel Joist
Arco Frame bij Robeerst Interieurs
Stoel

Frame .

De bekende Frame Chair uit de Arco collectie gaat alweer een tijdje mee, Burkhard Vogtherr ontwierp deze stoel voor Arco in 2000.

Inmiddels heeft Arco een breed assortiment Frame Chairs ontwikkeld met een uitgebreide keuze aan modellen (zittingen en frames) en materialen.

De stoel heeft een onderscheidend metalen frame met fijne rechthoekige lijnen die een strakke en delicate uitstraling creëren.

Frame wordt geleverd in een standaard en XL uitvoering met een chromen of epoxy frame. Voor de zitting kan gekozen worden uit diverse materialen en kleuren.

Bij onze binnenkijkers zie je deze in een witte uitvoering.

Inspiratie opdoen?

Vraag de catalogus aan

Arco inspiratie bij Robeerst Interieurs
Tafel

Base .

Nog een klassieker uit de Arco collectie.

De naam zegt het al: een basisinrichting. Een robuuste tafel van massief hout en beton – duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. The Base is het eerste product in de Arco Local Wood collectie: meubelen gemaakt van hout uit de buurt van de werkplaats.

Een tafel waarvan je weet dat ook de volgende generatie zal zitten en genieten.

Arco Base bij Robeerst Interieurs
Arco Essenza XL bij Robeerst Interieurs
Tafel

Essenza XL .

De letters XL staan niet voor niets. Essenza XL is leverbaar in een lengte van 360 cm.

Essenza is een massief houten tafel met een puur en elegant design. 

De tafel kan ook worden omgevormd tot een high-end bureau. Compleet met kabeldoorvoer, een privacypaneel, en aangevuld met een bijpassende set lades uit het Graphic Module-assortiment

Meer informatie over de Arco Collectie bij Robeerst Interieurs of een offerte ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.