Brink & Campman

Creativiteit, ambacht en duurzaamheid
Vloerkleed

Mural .

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor jouw interieur? Dan is het ontwerp Mural van het Nederlandse merk Brink en Campman echt iets voor jou! Het unieke wollen vloerkleed heeft namelijk een bijzonder dynamisch uiterlijk door het geometrische design met diepteverschillen.

Mural vloerkleed
Young vloerkleed
Vloerkleed

Young .

Het vloerkleed Brink en Campman Young is een prachtig vloerkleed die je lekkere warme voeten geeft in de wintermaanden. Het wollen kleed is getuft. De leuke speelse kleuren geven het kleed een mooi effect waardoor je een warme sfeer in je woonruimte haalt. Het vloerkleed is in vier verschillende maten en maatwerk verkrijgbaar.

Young vloerkleed
Arch vloerkleed
Vloerkleed

Arch .

Design karpet Arch van Brink en Campman is een robuust vloerkleed met een prachtige luspool. Voor het spinnen is de wol bewerkt en daarom heeft het kleed de unieke eigenschap pluisarm te zijn. De Arch vloerkleden voelen vol, zacht en behaaglijk aan. Daarnaast is het karpet geluiddempend, comfortabel en hoogwaardig.

Vloerkleed

Gravel .

Vloerkleed Gravel rond van het merk Brink en Campman is gemaakt van wol. Wol is een natuurlijk materiaal met veel positieve eigenschappen. Het materiaal is namelijk vuilafstotend, slijtvast, geluiddempend en isolerend. Daarnaast heeft het een luxe uitstraling en voelt het ook nog eens heerlijk warm aan. Het hoogpolige vloerkleed is perfect om meer sfeer en warmte in een ruimte te brengen en is verkrijgbaar verschillende afmetingen.

Gravel vloerkleed
Gravel vloerkleed
Vloerkleed

Rocks .

Vloerkleed Rocks van Brink en Campman is een hoogpolig geweven wollen vloerkleed. Een natuurproduct die garant staat voor duurzaamheid, comfort en een positieve invloed op het binnenklimaat. Wol heeft van nature een vuilafstotende werking, voelt zacht aan en is veerkrachtig waardoor het jarenlang zijn mooie uitstraling behoudt. Dit vloerkleed is op moderne wijze geproduceerd waarbij gebruik gemaakt is van de mooiste natuurlijke materialen. Het heeft een geluiddempende werking en kan in grote ruimtes voor een betere akoestiek zorgen en is antistatisch waarmee de kans op elektronische schokken minimaal is.

Heeft u vloerverwarming? Geen probleem. De vloerkleden van Brink en Campman zijn zeer geschikt voor toepassing op vloeren met vloerverwarming.

De vloerkleden van Brink en Campman stralen klasse uit en zijn een aanvulling voor iedere ruimte.

Rocks vloerkleed
Miller Spring vloerkleed
Vloerkleed

Miller Spring .

De Miller Spring is een ovaal kleed uit de collectie van Brink en Campman. Dit kleed is een echte parel uit de collectie. De abstracte vormen, lijnen en kleuren maken dit tapijt tot een bijzonder geheel. Dit kleed is geïnspireerd door de herfst en lente en dat zie je terug in de kleuren groen, grijs, beige en bruin. Het ronde wollen vloerkleed is handgetuft en zal de woonruimte onmiddellijk een boost geven.

 
Vloerkleed

Jardin Pink van
“Ted Baker” .

Het vloerkleed Ted Baker Jardin Pink is een prachtig vloerkleed die een echte eyecatcher is in elk interieur. Het opvallende design zorgt ervoor dat het kleed in het middelpunt staat van jouw woonruimte. Het kleed is getuft van viscose en wol. Door de mooie kleurcombinatie krijgt je huis een hele metamorfose. Het vloerkleed is verkrijgbaar in vier verschillende maten.

Jardin Pink vloerkleed van “Ted Baker”
Sahara Round Pink vloerkleed van “Ted Baker”
Vloerkleed

Sahara Round Pink van
“Ted Baker” .

Laagpolig vloerkleed Ted Baker Sahara Pink is een van de 2 prachtige kleurrijke kleden uit de Sahara collectie van Ted Baker. Deze kleden hebben een leuke geometrische dessin die uit verschillende kleuren bestaat die elkaar zeer goed complimenteren. De Sahara kleden zijn met de hand getuft van hoog kwalitatief nieuw wol en viscose.

Vloerkleed

Arris Pink van
“Wedgwood” .

De Arris Pink komt uit de Wedgwood collectie. Het beroemde Lifestyle merk Wedgwood heeft naast servies ook prachtige vloerkleden. De kleden van Arris worden gemaakt van wol en viscose en zijn met de hand getuft. Deze klassieke collectie vloerkleden zijn geïnspireerd op de elegante Wedgwood patronen die worden gebruikt in een van de vele andere producten van dit wereldmerk. De Arris collectie is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Door het gouden patroon geeft het elk interieur een elegante, klassieke uitstraling!

Arris Pink vloerkleed van “Wedgwood”
Turnabouts black vloerkleed van “Florence Broadhurst”
Vloerkleed

Turnabouts Black van
“Florence Broadhurst” .

Dit unieke Florence Broadhurst Turnabouts Black vloerkleed is echt een eyecatcher in uw interieur. Door de bijzondere patronen en uitgesproken witte en zwarte kleuren krijg je een erg leuk effect. Doordat het een uitblinkend kleed is kan het leuk combineren met verschillende meubels. Het wollen vloerkleed is met de hand getuft.

  • Aanvullende informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.