Design on Stock

Robeerst Interieurs > Merken > Design on Stock

© Design On Stock

Robeerst Interieurs > Merken > Design on Stock
Fauteuil

Design on Stock Nosto .

Nosto combineert comfort met looks. In het ontwerp heeft Design on Stock veel aandacht besteed aan de geometrische patronen, die gevormd worden door de stiknaden. In veel opzichten is Nosto een unieke fauteuil in de collectie van Design on Stock: het is de enige fauteuil die met kantelmechanisme verkrijgbaar is.

Een draaifauteuil om in weg te dromen

Het kantelmechanisme en de bijbehorende poef zorgen voor ongekend comfort; het (optionele) hoofdkussen zet de puntjes op de i.

Nosto Designonstock
Design On Stock Moka eetkamerstoel
Eetkamerstoel

Moka .

Een eetkamerstoel moet vooral comfortabel zijn en dat is Moka. Door de veerkrachtige zitting en rug én de mooie afgeronde armleuningen is het een heerlijke stoel om een hele avond in door te brengen.

De stoffering van de binnenzijde van de rug loopt door naar de achterzijde en hetzelfde geldt voor de armleuningen, waardoor het model mooie afgeronde vormen heeft.

De stoel is verkrijgbaar met of zonder wielen. Als stoelen vaak worden verplaatst, bijvoorbeeld omdat ze bij de zithoek worden getrokken, zijn wielen een aanrader.

Comfortabel & Royaal

Verkrijgbaar vanaf voorjaar 2021

Bank Vilaz.

De Design on Stock Vilaz is een modulaire bank met subtiele rondingen en veel mogelijkheden.

Zo is de poef op verschillende plaatsen op te nemen in het ontwerp. Dankzij de volumineuze uitstraling en de elegante afwerkingsdetails is Vilaz een rijke toevoeging aan ieder interieur. De zachte zit in combinatie met de strakke stoffering maakt de bank comfortabel voor alle generaties.

En de Design on stock bank kan gerust vrijstaand worden geplaatst, aangezien de armleuning naadloos overloopt in de rug: Vilaz dus is rondom overal even mooi. Doordat de poten niet meteen zichtbaar zijn, lijkt de bank te zweven. Wát een aanwinst: een royale, modulaire Design on stock bank die voor luchtigheid zorgt.

Lounge bank

Design on Stock Aikon .

De populaire bank Aikon Lounge van Design on Stock!

Van compacte loungebank tot royale familiebank

De Design on stock Aikon Lounge is met zijn comfortabele look en royale zitvlakken een echte lounge bank. Doordat de brede arm doorloopt in de rug en de zitting vlak is gemaakt wordt dit gevoel versterkt.

In een aantal stappen creëer je een unieke opstelling en bepaal je of je wilt loungen, zitten of zelfs slapen. Stel de Design on stock Aikon volledig naar jouw wens samen. Benieuwd naar de mogelijkheden van de Design on Stock Aikon voor jouw interieur? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Design on Stock Aikon Lounge bij Robeerst Interieurs
Design on Stock Byen bij Robeerst Interieurs
Bank

Byen .

Byen heeft een heel eenduidige vormentaal: de ronding van de slanke arm en de rug is doorvertaald in de vorm van de poot. De poten zijn zo geconstrueerd dat ze los lijken van de bank, waardoor een luchtig beeld ontstaat.

De slanke armen laten veel ruimte over voor een breed zitvlak en met de diepte van 92 cm is het totale oppervlak dat de Design on stock bank inneemt, bescheiden.

Ook aan de achterzijde is veel aandacht besteed, waardoor Byen prima vrijstaand in de ruimte is toe te passen.

Stadsbank met organische vormen

Bank

Design on Stock Heelz .

Heelz is een bank waar je lekker in kunt ploffen, maar toch een stevige zit hebt. Door de slanke armleuningen neemt deze bank weinig ruimte in én heb je extra veel zitplekken.

Model Heelz is een statement in jouw interieur; zelfverzekerd en tegelijkertijd ingetogen.

Het pootje is wat Heelz letterlijk draagt: een rank element die de bank haar verfijnde look geeft. Ook hier is de detaillering van groot belang: het horizontale lijntje zorgt ervoor dat het pootje naadloos integreert met de bank.

Design on Stock bank Heelz
Fauteuil Komio Design on Stock
Fauteuil

Komio .

Komio is een fauteuil die past in elk interieur door zijn minimalistische en tegelijkertijd organische vormgeving. In een gekleurde stof oogt het ontwerp lekker eigenwijs, in een aniline leersoort wordt het een echte klassieker.

Door de luchtige vormgeving kun je fauteuil Komio overal neerzetten en hoewel de fauteuil mooi rank is vormgegeven, zit hij verrassend comfortabel. Het lijnenspel van het onderstel is bewust subtiel gehouden, waardoor beide vormen elkaar versterken.

Verkrijgbaar in stof en leer.

Dé ultieme bank om in neer te ploffen

Cascade .

Zowel in uiterlijk als gebruik is Cascade een bijzondere bank. De lossere stoffering in combinatie met de schuine rug zorgt voor een uitnodigend, luxueus effect.

De Design on Stock Cascade is ontworpen als leefeiland: royaal en luxe. De schuine rug geeft de bank een unieke uitstraling en door te variëren met de rugkussens is het mogelijk de bank naar wens te personaliseren. Door de subtiel vormgegeven poten, die iets naar binnen zijn gepositioneerd, ontstaat een extra ruimtelijk gevoel. De naam weerspiegelt de gelaagdheid van het ontwerp: ‘Cascade’ betekent een waterval die uit verschillende niveaus bestaat.

Stoel

Tumbler .

Tumbler is een compacte fauteuil die door zijn verfijnde belijning een vriendelijke uitstraling heeft.

Doordat de kuip van de fauteuil in zijn frame lijkt te zweven ontstaat een ruimtelijk effect. Tumbler is uitnodigend door zijn ronde vormen en maakt die belofte waar door zijn goede comfort.

Een vriendelijk en uitnodigend karakter

Design on stock Tumbler bij Robeerst Interieurs
Design on Stock Djenne
Fauteuil

Djenné .

Djenné is een combinatie van rechte vlakken en vloeiende lijnen. Aan het zitcomfort is veel aandacht besteed, het losse kussen geeft een stevige zit en de rug biedt een goede ondersteuning aan de schouders.

Djenné maakt het nog eenvoudiger om de zithoek in te richten. De fauteuil kan op praktisch elke plek in de woonkamer geplaatst worden, doordat hij met één beweging richting de bank of bijvoorbeeld de tv gedraaid kan worden.

Djenné’s ranke uiterlijk wordt geaccentueerd door de doorlopende belijning aan de voorzijde. Een mooi detail is de voet, die door het platte uiteinde één lijkt te worden met de vloer.

Wil je meer informatie over Design on Stock of een offerte?

  • Aanvullende informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.