EYYE

Dutch. Designed.

© EYYE

Tafel

Axxe .

Een robuuste tafel van massief eikenhout die toch luchtig oogt: dat is Axxe. Opvallend is het asymetrische X-vormige onderstel dat het ontwerp een transparante uitstraling geeft.

Eyye Axxe tafel bij Robeerst
Eyye Curv Stoel bij Robeerst Interieurs
Stoel

Curve .

Het geheim van stoel Curv zit ’m in zijn modulaire karakter: je kunt zelf de kleur van zowel zitting, tussenstuk als van de poten kiezen. Hoewel minimalistisch vormgegeven, biedt Curv een uitstekend zitcomfort dankzij de verende rug, die luchtig oogt door de uitsparing tussen zitting en rug.

De combinatie van materialen geeft de stoel een luxueuze uitstraling. Door zijn toegankelijke vormgeving past Curv aan elke eettafel.

Bank

Dura .

Deze compacte, uitnodigende bank zit net zo comfortabel als hij eruitziet. Dura is een echte allemansvriend die in tal van stoffen verkrijgbaar is. Fraai detail is de inkeping in de poten, die een verwijzing is naar de lijnvoering van de bank.

De serie Dura – geschikt voor elk interieur – bestaat uit een bank, hoekopstelling met chaise longue of dormeuse en een poef.

Eyye Dura bank bij Robeerst Interieurs
Eyye Cella bank bij Robeerst Interieurs
Bank

Cella .

Cella is een eindeloze bank. Letterlijk, want de modulaire elementen waarmee je de bank zelf samenstelt, hebben geen begin of einde. Dit maakt elke opstelling mogelijk – van klein en compact tot groots en royaal. Zin in een nieuwe opstelling? Dan koppel je de modules eenvoudig los of vast.

Studio Tom Dissel heeft Cella zo ontworpen dat de bank net boven de grond zweeft. Niet alleen oogt de bank daardoor luchtig, door het zwevende effect past hij bij elke soort vloer. Mooi is de geraffineerde detaillering van de bank, zoals de arm die zich om de zitting vouwt, de extra armlegger waarmee je een knusse zitplek kunt creëren en de stiknaad van de elementen die terugkomt in de rugkussens.

Fauteuil

Juno .

Het metalen frame bepaalt de lijn van de stoel. Het geeft het ontwerp een eigen karakter: de glooiende lijn ervan loopt door in de zitkuip, wat de fauteuil heel uitnodigend maakt. Dit effect wordt versterkt doordat het frame geborsteld is, wat zachter oogt, en prachtig bekleed is – met precies de juiste bolling en het juiste aantal stiknaden.

Eyye Juno fauteuil bij Robeerst interieurs
Eyye Confetti bij Robeerst interieurs
Bijzettafels

Confetti .

Kenmerkend aan bijzettafel Confetti is de uitsparing in het tafelblad, die zowel decoratief als functioneel is. De drie uitvoeringen van de bijzettafel zijn zo ontworpen dat je ze als set kunt combineren. Maar ook als enkele tafel is Confetti een mooi element in het interieur. Het verdiepte blad geeft extra structuur aan het ontwerp.

Flexibiliteit was het sleutelwoord bij bijzettafels Confetti, die je – zoals de naam al een beetje verklapt – op een willekeurige manier door de woonkamer kunt ‘strooien’. Soms wil je een groepje tafels bij elkaar, een andere keer heb je slechts één bijzettafel nodig, om een kop koffie op te zetten bijvoorbeeld.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

  • Aanvullende informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.