Giellesse

Eigentijdse, elegante en verfijnde stijl.
Robeerst Interieurs > Merken > Giellesse collectie

© Giellesse

Giellesse

"Flexus" boekenkast .

Flexus is een boekenkastsysteem verkrijgbaar in 9 verschillende hoogtes, 5 breedtes en 3 dieptes. De brede modulariteit geeft de mogelijkheid om het systeem aan te passen aan elke mogelijke architectonische oplossing. Verticale zijpanelen en planken zijn 30 mm dik. Houten of glazen deuren, scharnierend, glijdend en naar beneden openend; houten lades.

Boekenkast Giellesse Flexus
Giellesse

"Flexus" boekenkast .

Giellesse

"Frame" kast .

Het Frame systeem is een zeer uitgebreid programma, waarbij u geheel zelf uw kast kunt samenstellen. Het programma heeft een breed scala aan elementen, zowel hangend als staand. Het systeem is vrij bruikbaar waardoor het ook mogelijk is om de systemen vrij in de ruimte neer te zetten. Frame maakt het mogelijk composities te maken, zelfs met lange afmetingen.

Kast Giellesse Frame
Giellesse

"Frame" kast .

Giellesse

"Cabine Armadio" inloopkledingkast .

Cabin is een walk-in closet systeem met verticale wandpanelen, het systeem kan worden uitgerust met een breed scala aan accessoires zoals planken, kledingroedes, broekenrek, opbergtrays, ladekast hangend, staand of op wielen. Afwerkingen: melamine.

Giellesse Collectie kasten Inloopkledingkast
Inloopkledingkast Giellesse Cabine Armadio
Giellesse

"Cabine Armadio" inloopkledingkast .

Giellesse

"Groove" kledingkast .

De Groove garderobe serie van Giellesse biedt eenvoud van design die van alle gebruiksgemakken is voorzien. Het is een kledingkast met draaideuren. De deur is voorzien van een handgreep over de volledige lengte, met behoud van een greeploze, strakke styling.

Giellesse

"Groove" kledingkast .

  • Aanvullende informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.