Leolux

© Leolux

Fauteuil

Caruzzo .

Gevormd naar eigen hand.

Caruzzo is een draaifauteuil die je op het lijf geschreven is. Hij heeft een hoge rug voor jouw privacy en ambachtelijke stoffeerdetails die ervoor zorgen dat Caruzzo een genot is om naar te kijken. De opvallende siernaad aan de achterzijde van de kuip wordt handvervaardigd door de Leolux vakmensen. Dat ziet er natuurlijk fantastisch uit in een contrasterende kleur.

Met Caruzzo creëerde Frans Schrofer een oorfauteuil van grote klasse, met veel aandacht voor design en ergonomie. En omdat functioneel design Leolux in het bloed zit, voegden we een uitgekiend mechaniek toe, waarmee je zelf bepaalt hoe actief of passief je zit.

Leolux Caruzzo bij Robeerst Interieurs
leolux felizia en scylla impressie
Bank

Felizia .

Hoe vormgeving en ergonomie samenkomen. Dat zie je aan de zachte rondingen, je voelt het aan de stevige zittingen en de kussens op de armen. Het resultaat: een uniek meubel met een toegankelijk design en een geweldig actief comfort. 

Fauteuil Skylla. Een klassieker met oog voor detail.

Gerard Vollenbrock ontwierp dit model in 1996 met herinneringen aan “De Stijl”. Het sobere ontwerp van een schitterend buisframe dat helemaal achter de rug doorloopt en stoere beklede armsteunen,

Bank

Devin .

Leolux en Jan Armgardt hebben samen een lange en succesvolle weg afgelegd. Devon is de kroon op deze samenwerking. Dit bankenprogramma verenigt de designkwaliteit van Jan Armgardt met het vakmanschap waarom Leolux bekend staat.

Van losse bank of chaise longue tot royale aanbouwset. Welke keuze u ook maakt, in elke uitvoering biedt Devon verstel-opties voor een heerlijk comfort.

Dankzij de mooie ambachtelijke details is Devon meteen herkenbaar als een echte Leolux, met ook een heel eigen gezicht. Aandacht voor details, dat is wat Devon zijn klasse geeft.

Leolux Devon bij Robeerst interieurs
Leolux Hilco bij Robeerst Interieurs
Fauteuil

Hilco .

Logica en eenvoud zijn de uitgangspunten van de lounge fauteuil Hilco. Het ontwerp, waarbij de schalen van de zitting en de rug in elkaar schuiven, laat duidelijk zien hoe het comfort van de fauteuil opgebouwd is. De welvingen in de rug geven gebruikers precies de juiste hoeveelheid steun en maken Hilco tot een uitstekende keuze.

Video Caruzzo Leolux
Video Leolux Caruzzo
Video impressie leolux op de beurs
Video Leolux at IMM 2020
Scylla Leolux hoe het wordt gemaakt
Video Leolux Scylla
Hoekbank

Flint .

Functioneel mooi, voorzien van subtiele rondingen.

Een uitgebreid programma, met banken, divans en aanbouw-elementen die zo geconstrueerd zijn dat er grote en kleine opstellingen mee gemaakt kunnen worden: een hoek van 90 graden bijvoorbeeld, of een spannende schuine combinatie.

De organische vormen van de zittingen en de armdelen geven Flint een vriendelijke uitstraling, die wordt versterkt door de royale losse zitkussens. Flint is één brok energie, een design dat op eigen kracht zijn plek in de kamer opeist.

Leolux Flint bij Robeerst Interieurs
Leolux Kikko bij Robeerst Interieurs
Leolux

Kikko .

Zitten of liggen? Op Kikko mag het allebei.

Is het een chaise longue? Ja, maar deze “multifunctional” heeft meer mogelijkheden. Door de rug licht te tillen, draait hij 90 graden links- of rechtsom. Zo verandert de chaise longue in een comfortabele zitplaats met een extra zitplaats ernaast.

Wil je meer weten over de collectie van Leolux? .

Vraag meer informatie of een offerte aan.
  • Aanvullende informatie