Leolux

© Leolux

Fauteuil

Leolux Cream .

In de Leolux draaifauteuil Cream combineert Studio Truly de mooiste natuurlijke materialen tot een ongekend comfortabele en elegante fauteuil.

De houten kuip in gebogen noten of eikenhout staat centraal. Deze is bekleed met een zachte bekleding in stof of leer.

Meer opties om Cream te personaliseren zie je terug in de aluminium draaivoet. Die kan in elke kleur worden uitgevoerd voor een perfect resultaat.

Leolux cream
leolux bellice
Bank

Leolux Bellice .

Een echte schoonheid, rijk en uitnodigend. Bellice brengt smaken, sferen en woonstijlen samen, door haar omvangrijke pakket aan mogelijkheden en de tijdloze verfijning in haar afwerking. Dat zie je in de handmatig afgeknoopte siernaden en de los gestoffeerde kussens, dat voel je in het comfort.
Elementen
Bellice is leverbaar als fauteuil, divan, bank met 2 kussens van 70, 80, 90, 100 of 110 cm of bank met 3 kussens van 80 of 90 cm. Een groot aantal aanbouwelementen, 3 poefs, 2 chaise longues en hoofdsteunen in 3 breedtes en een armkussen maken het programma compleet.
Armen
Je kunt kiezen voor hoge, lage, brede of smalle armen (medium of firm). Daarnaast is er een verstelbare smalle arm die extra comfort biedt op momenten van ontspanning. De fauteuil is slechts in een uitvoering leverbaar.
Poten
Onder jouw Bellice kies je voor poten in aluminium (Fino of Sobrio), rvs (Tubo), Black Chrome (Onyx) of eiken (Palo), of voor de aluminium slede Anillo. Metalen delen worden optioneel gelakt of geëpoxeerd, houten poten gebeitst of geolied.

Fauteuil

Leolux Caruzzo .

Gevormd naar eigen hand.

De Leolux Caruzzo is een draaifauteuil die je op het lijf geschreven is. Hij heeft een hoge rug voor jouw privacy en ambachtelijke stoffeerdetails die ervoor zorgen dat Caruzzo een genot is om naar te kijken. De opvallende siernaad aan de achterzijde van de kuip wordt handvervaardigd door de Leolux vakmensen. Dat ziet er natuurlijk fantastisch uit in een contrasterende kleur.

Met de Leolux Caruzzo creëerde Frans Schrofer een oorfauteuil van grote klasse, met veel aandacht voor design en ergonomie. En omdat functioneel design Leolux in het bloed zit, voegden we een uitgekiend mechaniek toe, waarmee je zelf bepaalt hoe actief of passief je zit.

Leolux Caruzzo bij Robeerst Interieurs
leolux felizia en scylla impressie
Bank

Leolux Felizia .

Hoe vormgeving en ergonomie samenkomen. Dat zie je aan de zachte rondingen, je voelt het aan de stevige zittingen en de kussens op de armen. Het resultaat: een uniek meubel met een toegankelijk design en een geweldig actief comfort. 

Leolux Fauteuil Skylla. Een klassieker met oog voor detail.

Gerard Vollenbrock ontwierp dit model in 1996 met herinneringen aan “De Stijl”. Het sobere ontwerp van een schitterend buisframe dat helemaal achter de rug doorloopt met stoere beklede armsteunen.

Bank

Leolux Devon .

Leolux en Jan Armgardt hebben samen een lange en succesvolle weg afgelegd. Devon is de kroon op deze samenwerking. Dit bankenprogramma verenigt de designkwaliteit van Jan Armgardt met het vakmanschap waar Leolux om bekend staat.

Van losse bank of chaise longue tot royale aanbouwset. Welke keuze u ook maakt, in elke uitvoering biedt Devon verstel-opties voor een heerlijk comfort.

Dankzij de mooie ambachtelijke details is Devon meteen herkenbaar als een echte Leolux bank, met ook een heel eigen gezicht. Aandacht voor details, dat is wat Devon zijn klasse geeft.

Leolux Devon bij Robeerst interieurs
Leolux Hilco bij Robeerst Interieurs
Fauteuil

Leolux Hilco .

Logica en eenvoud zijn de uitgangspunten van de lounge fauteuil Hilco. Het ontwerp, waarbij de schalen van de zitting en de rug in elkaar schuiven, laat duidelijk zien hoe het comfort van de Leolux fauteuil opgebouwd is. De welvingen in de rug geven gebruikers precies de juiste hoeveelheid steun en maken Hilco tot een uitstekende keuze.

Video Caruzzo Leolux
Video Leolux Caruzzo
Video impressie leolux op de beurs
Video Leolux at IMM 2020
Scylla Leolux hoe het wordt gemaakt
Video Leolux Scylla
Hoekbank

Leolux Flint .

Functioneel mooi, voorzien van subtiele rondingen.

Een uitgebreid programma, met banken, divans en aanbouw-elementen die zo geconstrueerd zijn dat er grote en kleine opstellingen mee gemaakt kunnen worden: een hoek van 90 graden bijvoorbeeld, of een spannende schuine combinatie.

De organische vormen van de zittingen en de armdelen geven de Leolux Flint een vriendelijke uitstraling, die wordt versterkt door de royale losse zitkussens. Leolux Flint is één brok energie, een design dat op eigen kracht zijn plek in de kamer opeist.

Leolux Flint bij Robeerst Interieurs
Leolux Kikko bij Robeerst Interieurs
Leolux

Leolux Kikko .

Zitten of liggen? Op Kikko mag het allebei.

Is het een chaise longue? Ja, maar deze “multifunctional” heeft meer mogelijkheden. Door de rug licht te tillen, draait hij 90 graden links- of rechtsom. Zo verandert de chaise longue in een comfortabele zitplaats met een extra zitplaats ernaast.

Wil je meer weten over de collectie van Leolux? .

Vraag meer informatie of een offerte aan.
  • Aanvullende informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.