Norr11

Scandinavisch design
Robeerst Interieurs > Merken > Norr11 collectie

© Norr11

Vloerlamp

Line One Oxidized .

De Line One is handgemaakt met een echte marmeren voet, waardoor de lamp een solide basis heeft. De voet en de aluminium kap zijn verbonden met een messing staaf.

De Line-serie is geïnspireerd op de Film Noir uit de jaren 40. De kenmerken van dit specifieke tijdperk worden weergegeven door rauwheid, het heldere silhouet, strakke lijnen en een zacht licht.

Norr11 Line one oxidized bij Robeerst Interieurs
Norr11 Duke Coffee table bij Robeerst Interieurs
Salon tafel

Duke Coffee Table .

De Duke tafels zijn een serie multifunctionele bijzettafels en salontafels met een gesponnen metalen blad dat losjes op een metalen frame is geplaatst.

De tafels zijn verkrijgbaar in small, medium en large en kunnen gemakkelijk aan uw wensen worden aangepast, waarbij het medium formaat bijzonder functioneel is.

Stoel

Mammoth Chair .

de Mammoth Chair is een uitnodigende moderne vleugelstoel. De vleugels strekken zich naar buiten uit vanaf de achterkant van de stoel, waardoor een aangenaam huiselijk gevoel ontstaat.

De zitting en rugleuning zijn gevormd uit dezelfde compressievorm, waardoor de stoel zijn kenmerkende strakke, minimalistische uitstraling heeft. De hoge rugleuning, knuffelvleugels en zachte bekleding bieden superieur comfort en gevoel van privacy.

Norr11 Mammoth Chair
Norr11 Sofa Madonna bij Robeerst Interieurs
Sofa

Madonna .

Ontworpen voor puur comfort, de Madonna Sofa is een modulaire bank, gebouwd met een sterke kern van multiplex en hoogwaardig koudschuim. Met een diepe zitting en een laag frame stimuleert de Madonna Sofa ontspanning.

Het ontwerp heeft een strakke uitstraling, en is gemakkelijk samen te stellen en te decoreren met kussens en dekens.

Inspiratie opdoen?

Vraag het lookbook aan

Norr11 lookbook

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.