Occhio

Serie Mito
Robeerst Interieurs > Merken > Occhio Collectie

© Occhio

Robeerst Interieurs > Merken > Occhio Collectie
Nieuw in onze collectie

Design lampen uit de serie Mito van Occhio

Exclusieve design verlichting van Occhio. Design en functie gaan hand in hand. Hoogwaardige materialen en zorgvuldig vakmanschap met veel aandacht voor detail zijn kenmerkend voor de collectie. Occhio speelt in op nieuwe trends in interieurontwerp en interpreteert deze in een eigen krachtige vorm.

Vloerlamp

Mito Largo .

Gewichtloos, sensueel, elegant: bij de nieuwe booglamp Mito largo zweeft de ringvormige kop gewichtloos op het minimalistische carbonlichaam. Met functies als touchless gebarenbediening, ‘color tune’ of ‘up/down fading’ creëer je ongekende lichtscenario’s in jouw woonruimte.

De lamp is ook te bedienen via een app: Occhio Air

Occhio Mito Largo Design Verlichting bij bij Robeerst Interieurs
Occhio Mito Soffitto Design Verlichting bij bij Robeerst Interieurs
Hanglamp

Mito Soffitto .

Mito Soffitto is een LED-plafondarmatuur met een opvallend design. De lamp creëert een gelijkmatige, niet-verblindende vorm van achtergrondverlichting. Hij is perfect voor kleine ruimtes, als een enkele eenheid of in een stijlvolle set. De lichtkleur kan eenvoudig worden aangepast van warm naar koel met de speciale App ‘Occhio air’.

hanglamp

Mito Sospeso .

Geavanceerde lichttechnologie met een fascinerend design. Dat is deze hangende, in hoogte verstelbare LED Mito sospeso 40. Mito Sospeso straalt luxe en klasse uit.

Met het revolutionaire gebarenmanagementsysteem kun je via ‘contactloze bediening’ de lichtkleur continu afstellen en zo het ideale lichteffect creëren voor thuis en op kantoor.

Occhio Mito Sospeso Design Verlichting bij bij Robeerst interieurs
Occhio Mito Raggio Design Verlichting bij Robeerst Interieurs
Vloerlamp

Mito Raggio .

Elegantie ten top. De vloerlamp Mito raggio is een waar verlichtingswonder voor elke ruimte. Hij helpt je om een ​​opvallende setting te creëren in je woonkamer. Intuïtieve functies zoals ‘kleurafstemming’ en ‘up/down fading’ maken de productervaring helemaal compleet.

Een extra sensor op de uit draden samengestelde koolstofbehuizing biedt een gemakkelijke bediening direct op de armatuur zelf.

Licht is een elementair onderdeel van ons leven. Met licht creëren we sfeer in onze leefruimtes. De verlichting van Occhio is een uitnodiging om te genieten en te voelen, iets buitengewoons te creëren, mooie momenten te delen en je eigen individualiteit uit te drukken.

Vraag meer informatie aan of laat ons een scherpe offerte maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.