Qliv

Robeerst Interieurs > Merken > QLiv Collectie

© Qliv

Robeerst Interieurs > Merken > QLiv Collectie
Ronde eettafel

Side-To-Side .

Met de bijzondere ronde Side-to-Side tafel breng je design én functionaliteit in jouw interieur. Het tafelblad van deze robuuste en toch verfijnde tafel is gemaakt van massief Frans eikenhout en bestaat uit drie delen. Dit maakt het ontwerp spannender en functioneler. Bij het ontwerp van het stalen frame is gebruik gemaakt van laser cut-technology wat de suggestie geeft dat de tafel op deze manier bij elkaar wordt gehouden. De zijkant van de tafel is uitgefreesd zodat het stalen frame in het blad verzonken is.

Side-to-Side is een speels ontwerp dat in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Denk bijvoorbeeld aan een kleiner of groter formaat of een ander houtsoort. Ook kan het frame op aanvraag in andere kleuren worden gemaakt. Door de spannende vorm en de verschillende materialen is Side-to-Side een verrijking voor uw interieur!

Side-to-Side Round Table bij Robeerst Interieurs
Eetkamer-tafel Bridge van Qliv bij Robeerst Interieurs
Eetkamer-tafel

Bridge .

Deze stoere en toch verfijnde Bridge tafel is geïnspireerd op de bruggen van het Nederlandse landschap. De symboliek van bruggen is verbinden en ontmoeten. En dat is exact wat de kracht van deze bijzondere tafel kan toevoegen aan jouw interieur. Pijlers onder deze bruggen worden door architecten zo vormgegeven dat ze naast sterk, ook fraai van vormgeving zijn. Dit element zie je duidelijk terug in de eetkamertafel Bridge.

Bij het ontwerp van het stalen frame is gebruikgemaakt van laser cut-technology. De zijkant van de tafel is uitgefreesd zodat het stalen frame in het blad verzonken is. Het robuuste tafelblad is gemaakt van Frans eikenhout en bestaat uit één massief blad. Dit unieke ontwerp is standaard verkrijgbaar in vele maat- en kleuruitvoeringen. Op verzoek kan deze tafel op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld voor een breder of smaller formaat blad of plaats het prachtige frame op een andere positie om zo uw tafel naar wens te personaliseren. De Bridge tafel, daar waar ontmoeten en verbinden samen komen!

Eetkamer stoel

Cambria .

De zeer comfortabele stoel is geïnspireerd op de prachtige bloem en orchideesoort, Cambria en leent zich uitstekend om lang in na te tafelen. Een luxe stoel met een mooie ranke lijn aan de buitenkant en een zachte uitnodigende binnenkant. In combinatie met het gepoedercoate stalen frame ontstaat er een mooi contrast tussen elegantie en stoere luxe. De elegante rondingen onder in de kuip zijn bewerkstelligd door het toepassen van geavanceerde inschuimtechnieken. Deze zeer duurzame techniek realiseert een lichter gewicht stoel en waarborgt de hoogst mogelijke kwaliteit. Mede is hierdoor een beter ergonomisch comfort ontstaan.

Omdat de Cambria leverbaar is in veel verschillende kleuren en materialen kan haar uitstraling volledig aan jouw interieur worden aangepast. Het comfortabele binnenkussen is uitneembaar, welke als de tijd erom vraagt, ook weer zo vervangen kan worden. Deze stoel staat bovendien niet alleen prachtig aan de eettafel, maar zit ook dusdanig comfortabel dat je er een lange dag op kunt werken.

Cambria eetkamerstoel van Qliv bij Robeerst Interieurs
Stoel Qliv Noble bij Robeerst Interieurs
Stoel

Noble .

Luxe en comfort komen samen in stoel Noble, ontworpen door Sven Schimmer. De mooie stoffering in combinatie met de robuustheid van het ontwerp zorgen voor een rijke uitstraling. Daarnaast biedt de stoel optimaal comfort dankzij het gebruik van meerdere lagen schuim. De speelse stiknaden en het zwarte stalen onderstel versterken het stoere karakter van het ontwerp.

Sven Schimmer:

“Ik wilde een stoel ontwerpen die alles in zich heeft: elegant, maar ook comfortabel. Op stoel Noble kun je heerlijk een hele avond met familie en vrienden aan tafel zitten. De twist in het ontwerp is dat de stoel uit twee delen bestaat. Het zijn letterlijk twee stoelen ineen die het ontwerp compleet maken.”

Zoek je meer inspiratie?

Kijk in de brochure

Qliv Brochure
Stoel

Air 65 .

Zelfs wanneer het voelt alsof elke stoel al gemaakt is, hoe zouden we dan een stoel kunnen creëren die als nieuw aanvoelt? De ‘Air 65’ is gebaseerd op één duidelijk concept: no-nonsense design, comfortabel en zonder enige decoratie. De Air 65 stoel heeft een comfortabele, brede zitting. Het enige zichtbare constructieve element is de verbinding van de rugleuning. De solide ontworpen benen, opgebouwd uit subtiele buizen en de ruwe zitting & rugleuning, geven deze stoel een bescheiden maar opwindend karakter.

Qliv Air 65 bij Robeerst Interieurs
Qliv To Be Served bij Robeerst Interieurs
Salon- en bijzettafels

To be Served .

Een bijzondere serie ronde tafels voor een stijlvolle en speelse uitstraling in verschillende interieurstijlen. Het kenmerkende onderstel van To be Served is met laser cut-technology uit één stuk staal gemaakt. Dit creëert een mooi contrast met het massief eiken bovenblad. De onderzijde van de losse tafelbladen is conisch gefreesd, waardoor ze zich gemakkelijk vastzetten in het metalen frame.

Bij de twee kleinste modellen maken de speciale handgrepen het mogelijk de tray eenvoudig van het onderstel af te halen en als dienblad te gebruiken. Het kleinste formaat kan ook over de bank geschoven worden, zodat je lekker kunt blijven zitten. To be Served: handig en multifunctioneel!

Wil je meer informatie over Qliv of een offerte aanvragen?

  • Aanvullende informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.