Tonon Italia

Robeerst Interieurs > Merken > Tonon Italia Collectie

© Tonon Italia

Robeerst Interieurs > Merken > Tonon Italia Collectie
Stoel

Step .

De organische vorm is gemaakt van een zelfdragend frame, geïnjecteerd met gekleurd integraal schuim genaamd “soft touch”. De schaal past bij de lichaamsvorm en geeft een aangenaam gevoel van zachtheid, wat de zitting maximaal comfort geeft.

Naast het aantrekkelijke onderstel met 4 poten in metaal of met elegante houten poten in Amerikaans noten of eiken, is de step ook verkrijgbaar met sledepoot en centrale kolomvoet in gelakt spuitgietaluminium.

Tonon Step bij Robeerst Interieurs
Tonon Sprin bij Robeerst Interieurs
Stoel

Spring .

“Spring” is een moderne, stapelbare stoel. Het stalen frame is verkrijgbaar in drie gelakte kleuren die passen bij de nuances van de touwen die voor de rug worden gebruikt. De handgeweven rugleuning biedt maximaal comfort.

Of het nu thuis in de eetkamer, in het restaurant of op het terras is, “Spring” integreert in elke sfeer. Frame en touwen zijn weerbestendig, zowel in koude als warme seizoenen.

Bank

For us Steel .

De bank “for us” nodigt uit om te gaan zitten. De lengte van de bank kent geen grenzen. Op verzoek kan de bank op maat gemaakt worden. De minimale lengte is 1.60 meter en kan zonder extra steunpoot geleverd worden tot een maximale lengte van 3 meter. De houten versie is verkrijgbaar in zowel massief eiken, als in Amerikaans noten, de variatie in metaal in chroom en zwart mat gelakt.

Voor de bekleding van de zittingen en rugleuningen in polyurethaanschuim is een ruime keuze aan stoffen en leersoorten beschikbaar.

Tonon For Us Steel bij Robeerst Interieurs
Tonon tafel Tabula A bij Robeerst Interieurs
Tafel

Tabula A .

Wat betekent de A in de naam? Als je vanaf de zijkant naar de tafel kijkt, zie je een vorm die doet denken aan een letter – een grote A.

De houten structuur is zo mooi geworden dat hij zichtbaar moest blijven. Een glazen blad was de perfecte oplossing!

Inspiratie opdoen?

Vraag de catalogus aan

Tonon Italia catalogus

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen?

  • Aanvullende informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.