Vier Oktober Woonmaand bij Robeerst Interieurs: Win Wooncheques!

(c) Robeerst Interieurs

Oktober staat in het teken van wonen en interieur, en dat vieren we groots bij Robeerst Interieurs! Deze maand is de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen en je woonruimte een nieuwe uitstraling te geven. En om het nog feestelijker te maken, hebben we een fantastische actie voor jou!

Win Wooncheques bij Robeerst Interieurs!

In het kader van Oktober Woonmaand verloten we TWEE wooncheques onder de deelnemers van onze actie. Ben je van plan om jouw interieur een make-over te geven? Of heb je altijd al gedroomd van dat ene bijzondere meubelstuk? Grijp dan nu je kans om met wat extra hulp van Robeerst Interieurs jouw droominterieur samen te stellen.

Hoe kun je deelnemen?

Deelnemen aan deze actie is eenvoudig! Het enige wat je hoeft te doen is in de maand oktober een aankoop doen bij Robeerst Interieurs. Bewaar je aankoopbewijs goed, want dit is je toegang tot de actie. Met een geldig aankoopbewijs uit de maand oktober maak je automatisch kans op een van de twee wooncheques. Zorg ervoor dat je jouw aankoop in oktober doet en wie weet ben jij straks een van de gelukkige winnaars!

Interieuradvies Den Bosch

Maak kans op een wooncheque!

Aan het einde van Oktober Woonmaand selecteren we twee gelukkige winnaars die elk een waardevolle wooncheque ontvangen. Deze cheque kun je besteden aan ieder item uit onze veelzijdige collectie van topmerken en exclusieve designermeubels. Of je nu op zoek bent naar een statement-piece of naar praktische en stijlvolle meubels, met de wooncheque maak je jouw interieur compleet!

Doe nu mee!

Wacht niet langer en neem deel aan onze Oktober Woonmaand-actie! Ontdek onze uitgebreide collectie in de winkel en maak kans op een van de wooncheques. Wie weet ben jij straks een van de gelukkige winnaars!

We wensen alle deelnemers veel succes en een inspirerende en gezellige Oktober Woonmaand toe!