Online advies

Robeerst Interieurs > Advies > Online advies

Je interieur nog net even die extra touch geven

Online advies voor jouw interieur bij Robeerst Interieurs. Wij hebben in 2020 Stay home and make it cosy geïntroduceerd waarmee wij jou ook online van perfect advies kunnen voorzien.

Meer dan ooit besteed je tijd binnenshuis, wat betekent dat je interieur wellicht wat extra aandacht verdient! Wil jij je interieur nog net even die extra touch geven of juist liever voor een totale make-over gaan? Welke interieurvraag je ook hebt, wij helpen je er graag mee verder! Om een persoonlijk interieur voor je te kunnen ontwerpen vinden wij het belangrijk ons eerst goed in te leven. Wij starten dan ook altijd met een interview om je wensen zo passend mogelijk te vertalen.

Een interieurontwerp brengt mogelijk wel kosten met zich mee. Dit is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. Indien het ontwerp resulteert in een aankoop dan worden de gemaakte kosten gecrediteerd.

Misschien heb je op onze pagina met merken al één of meerdere voorkeuren gezien of ben je geïnspireerd geraakt door een van de interieurs bij binnenkijken. We nemen het dan samen door in het eerste interview.

Een uitgewerkt interieur ontwerp

Als we samen de wensen hebben besproken werken wij een handgetekend ontwerp voor je uit. Hiermee krijg je een goed beeld van de indeling en hoe de diverse meubelstukken bij elkaar passen.

Online advies voor jouw interieur
Impressie van een handgemaakt interieur ontwerp

Zelfs een 3D ontwerp is mogelijk

Met behulp van ons software programma kunnen we ook een volledig 3D ontwerp voor je maken. Dat spreekt nog meer tot de verbeelding.

Impressie van een 3D interieur ontwerp

Zo zet je vanuit huis de eerste stap

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met je op. Stuur ook alvast wat afbeeldingen mee van je huidige situatie. Misschien heb je al een voorkeur voor een bepaald merk of meubelstuk? Stuur ook hier afbeeldingen van mee. Hoe meer informatie wij hebben hoe beter wij ons kunnen voorbereiden.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Toegestaan: jpg, png, pdf (max 5 bestanden)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Als we alles ontvangen hebben gaan we de voorbereiding starten en nemen we contact op om een eerste afspraak in te plannen voor het online advies voor jouw interieur.

  Wil je in de tussentijd al wat meer inspiratie opdoen kijk dan eens op onze Social Media kanalen.

  Robeerst Interieurs bv
  Snellestraat 49-51
  5211 EM ‘s-Hertogenbosch

  +31 (0) 73 – 6101030
  info@robeerst-interieurs.nl

  Recente reacties