15% korting op Pake Sytse tafels

Uniek design en uitzonderlijk vakmanschap nu binnen handbereik

(c)Pilat & Pilat | Robeerst Interieurs

Een verrijking voor elk interieur

Bij Robeerst Interieurs vinden we dat ieder meubelstuk een eigen verhaal moet kunnen vertellen. Met de Pake Sytse tafels haal je niet alleen een meubel in huis, maar ook een conversatiestuk. Deze tafels, met hun subtiele balans tussen traditie en moderniteit, vertellen verhalen over Nederlands vakmanschap, innovatie en esthetiek.

Pake Sytse ovaal iepen

Persoonlijkheid in elk detail

Wat jouw stijl ook is, er is altijd een Pake Sytse tafel die daarbij past. Met keuze uit materialen zoals eiken, licht iepen en walnoot, en opties voor verschillende vormen zoals rechthoekig, ovaal of rond, kun je een tafel samenstellen die jouw ruimte complementeert en karakter geeft. Elk detail kan worden aangepast om te passen bij jouw unieke smaak en stijl.

Bekroond en bewezen design

De Pake Sytse tafel draagt met trots de Vredeman de Vries vormgevingsprijs. Maar deze erkenning is slechts een deel van het verhaal. Veel belangrijker zijn de verhalen van degenen die elke dag genieten van het comfort, de stijl en de elegantie van dit prachtige meubelstuk in hun eigen huis.

Een tijdelijke kans: 15% korting op Pake Sytse tafels

De kans om een iconisch designstuk in huis te halen met korting is zeldzaam. Tot eind 2023 kun je profiteren van een speciale 15% korting op alle varianten van de Pake Sytse tafels. Het is het perfecte moment om je leefruimte te verrijken met een tijdloos en bekroond design.

Pake Sytse jubileumactie 2023

Beleef en oordeel zelf

Ben je benieuwd waarom de Pake Sytse tafels zo geliefd zijn? Ons deskundige team van interieuradviseurs staat klaar om je te ontvangen in onze nieuwe showroom. Ervaar zelf het ongeëvenaarde vakmanschap en de verschillende maatwerkopties en materialen die beschikbaar zijn.

Pake Sytse tafel rond

We verwelkomen je graag

Kom langs en ontdek hoe de Pake Sytse tafel jouw ruimte kan transformeren. Onze ervaren adviseurs helpen je graag met persoonlijk en deskundig advies om de perfecte tafel te vinden die past bij jouw stijl en behoeften.

Deze actie is verlopen

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief