Studio Henk jubileumactie bij Robeerst Interieurs

(c) Robeerst Interieurs

Ontvang een gratis salontafel bij een aankoop uit de Studio Henk collectie

Bij Robeerst Interieurs hebben we nu een aantrekkelijke aanbieding van Studio Henk ter ere van hun 10-jarig jubileum. Wanneer je kiest voor hun elegante meubelstukken en het aankoopbedrag is €1.000,- of hoger, ontvang je een prachtige salontafel cadeau. Deze actie is geldig van 23 november tot 17 december 2023 en biedt een geweldige kans om jouw interieur te verfraaien met een stijlvol designstuk van Studio Henk.

Studio Henk viert het tienjarig jubileum

Studio Henk, bekend om hun innovatieve en stijlvolle ontwerpen, viert hun 10e verjaardag met een speciale actie. Met deze actie krijg je bij een aankoop van hun producten boven de €1.000,- bij Robeerst Interieurs een gratis salontafel. Deze actie is de perfecte gelegenheid om een stukje design van Studio Henk in huis te halen.

Een Studio Henk salontafel cadeau

Bij aankopen van €1.000,- tot €2.499,-: Je ontvangt een New Co salontafel van 40 of 50 cm. Deze tafels zijn beschikbaar in verschillende eikenhouten afwerkingen.
Bij aankopen van €2.500,- tot €4.499,-: Voor deze aankoop ontvang je een New Co salontafel van 70 of 90 cm, ook in diverse eikenhouten uitvoeringen.
Bij aankopen boven €4.500,-: Je ontvangt een Slot salontafel, een stijlvol stuk dat beschikbaar is in verschillende eikenhouten afwerkingen.

Studio HENK actie new Co

New Co salontafel van 40 of 50 cm

Studio HENK actie new Co groot

New Co salontafel van 70 of 90 cm

Studio HENK actie slot salontafel

Slot salontafel

Deze actie biedt maximaal één gratis salontafel per klant en geldt alleen voor aankopen van Studio Henk-producten bij Robeerst Interieurs tijdens de actieperiode.

Profiteer van de Studio Henk actie bij Robeerst Interieurs

Bezoek onze showroom om de Studio Henk collectie te verkennen en te profiteren van deze jubileumactie. Met deze actie voeg je een stijlvol en praktisch meubelstuk toe aan je interieur, een kans die je niet mag missen.

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig op bestellingen geplaatst in de periode van 23 november t/m 17 december 2023.
  • We geven maximaal één salontafel per klant cadeau.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.