Chris Robeerst

Interieurontwerper
Robeerst Interieurs > Over ons > Chris Robeerst

Ik word vrolijk als we klanten oprecht een mooie oplossing kunnen bieden die meerwaarde geeft aan hun woonwensen

Over

Chris Robeerst .

Ik ben getrouwd met Regien samen hebben we twee heerlijke kinderen. We wonen zelf sinds kort in een nieuwbouwwoning in Vught waar we nu eens ons eigen interieur mochten inrichten. Heerlijk gevoel geeft dat om nieuwe deuren, muren en vloeren te hebben. En onze leuke kleine hond is er ook dol op.

In mijn vrije tijd ben ik als fanatiek tennisser vaak op de tennisbaan te vinden. En als het even kan trekken we er op uit. Portugal, de Algarve, is wel favoriet. Maar we gaan ook graag naar Stockholm en Milaan waar we ons zo nu en dan laten verrassen door de laatste trends in interieur.

Stockholm
Beek Cubic kasten
Mijn

favoriete meubelstuk .

Mijn favoriete meubelstuk is de Cubic kast van Beek Collections. 

Deze is rank en subtiel, met een vleugje gezelligheid en straalt klasse uit.

Ik word ook echt vrolijk van de creaties van Maarten Baas en van Jasmin Djerzic. 

Ik heb 12 jaar voor Frank Lensen gewerkt met ontzettend veel plezier. Ik was zeer gemotiveerd om voor Frank te werken en ik heb er veel geleerd.

Uiteindelijk hebben Regien en ik besloten om in 2005 voor ons zelf te beginnen. In die tijd was er bijna geen winkelruimte meer voorhanden. Op de huidige locatie waar voorheen de Boulevard (café-dancing) was gevestigd, ontstond na renovatie een schitterende ruimte waar wij direct in geloofden. Het was alleen groter dan we hadden bedacht maar we besloten de kans te wagen.

De Snellestraat wordt een steeds hippere winkelstraat door allerlei leuke ondernemingen die zich er hebben gevestigd. Zo vind je hier veel horeca zoals NomNom en DIT. Maar ook boetieks als Oak, Vintageroom en Scotch & Soda.

Hoe mooi is ’s-Hertogenbosch? De Binnendieze, het Paleiskwartier, Sint Jan (en parkeergarage Sint Jan), het Bossche broek  en een bijzonder uitnodigend winkel- en horecagebied. Hier kom je de tijd wel door.

Contact Info

telefoon : +31 (0) 73 – 6101030
e-mail : info@robeerst-interieurs.nl