Exclusieve voorjaarskorting: 15% korting op Gelderland 6511 & 7610 serie

(c)Studio Henk | Robeerst Interieurs

Is je huis toe aan een nieuwe look deze lente? Wij geven je een prachtige kans om dit seizoen jouw interieur een frisse update te geven. Van 15 maart 2024 tot en met 20 mei 2024 kun je genieten van 15% korting op de geliefde Gelderland 6511 en 7610 series, inclusief de elegante 6515 en 7615 modellen. Deze series, ontworpen door de gerenommeerde Jan des Bouvrie, staan bekend om hun comfort, functionaliteit en tijdloze ontwerp, waardoor ze naadloos in elk interieur passen.

Waarom kiezen voor de Gelderland 6511 & 7610 series bij Robeerst Interieurs?

Comfort ontmoet design: Ontworpen door Jan des Bouvrie, symboliseren de Gelderland 6511 en 7610 series het beste van wat Nederlands design te bieden heeft. Ze bieden niet alleen visuele aantrekkelijkheid maar staan ook garant voor superieur comfort en gebruiksgemak.

Gemaakt voor jouw woonruimte: Of je nu interesse hebt in een rechte bank, hoekbank of fauteuil, de 6511/6515 en 7610/7615 series bieden diverse mogelijkheden om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Duurzaamheid en lange levensduur: Elk meubelstuk uit deze series is gemaakt volgens de hoogste normen van kwaliteit en biedt langdurig gebruiksgemak en blijvende schoonheid in je huis.

Deskundig advies op maat: Onze ervaren interieuradviseurs bij Robeerst Interieurs staan klaar om je persoonlijk te begeleiden bij het kiezen van de ideale Gelderland meubels voor jouw huis. We bieden persoonlijke ondersteuning van begin tot eind, omdat we begrijpen hoe belangrijk de juiste keuze is.

Hoe kun je profiteren van deze speciale actie?

Het profiteren van deze voorjaarskorting is heel eenvoudig. Kom langs in onze showroom in Den Bosch om de Gelderland collectie zelf te ervaren of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de actie, de beschikbare producten, en hoe je optimaal van je aankoop kunt genieten.

Kom langs in onze showroom

Beleef de Gelderland collectie in levende lijve in onze showroom in Den Bosch. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte Gelderland stukken voor jouw huis.

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van 15 maart tot en met 20 mei 2024
  • Deze actie is niet te combineren met andere promoties of kortingen
  • Van toepassing op 6511 en 7610 series van Gelderland, inclusief varianten 6515 en 7615

Deze actie is verlopen

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief